Sommerhusgrunde med havudsigt fra 349.000 kr.

Soløje Strandvej i det naturskønne Sydsjælland ligger med udsyn til Smålandshavet lige ved stranden med blåt flag ca. en times kørsel fra København. 

INTRODUKTION:

Havudsigt til alle

Halvtreds meter til en af Sydsjællands bedste og mest børnevenlige badestrande og udsigt over brusende bølger er, hvad der venter en del af køberne af sommerhusudstykningen ved Soløje Strandvej.

Udstykningen er skabt i samarbejde med de københavnske landskabsarkitekter fra Opland, der tidligere har stået bag flotte projekter som Rosenhaven ved Amalienborg og Voldene ved Christiania.

Fra luften ligner bebyggelsen den vildtvoksende blomst "soløje", Helianthemum, Alle grundene er indrettet med sigtelinjer og byggefelter for at sikre at så mange grunde som muligt har udsigt til Smålandshavet eller Dybsø Fjord.

Arkitekterne er inspireret af Arne Jakobsens boligbyggeri Bella Vista, hvor lejlighederne ligger forskudt, hvilket sikrer at alle beboerne har udsigt til vandet.

Udstykningen ligger på den tidligere campingplads - Svinø Strand Camping - der siden 1970érne været udlagt til sommerhusbebyggelse. Det er baggrunden for at udstykningen ligger så tæt på havet som den gør. I dag er strandbeskyttelseslinjen i Danmark på 300 meter.

Afstanden fra første række er cirka 50 meter til sandstranden, der har haft blå flag i cirka 25 år. De grunde der er længst væk er cirka 175 meter fra havet.

Den naturmæssige oplevelse er tænkt ind i udstykningen. Der er store fællesarealer for udstykningens ejere, der er oprettet spredningskorridorer for det truede markfirben og der er sat begrænsninger på beplantningen højde.

Tidligere var området – som navnet Svinø antyder – en ø. Øen hørte under baroniet Gavnø. Men i forrige århundrede blev øen landfast med det øvrige Sjælland.


OVERSIGT:

22 sommerhusgrunde


Priser

 

Grund 1: 349.000kr
Grund 2: Solgt
Grund 3: 650.000kr
Grund 4: 499.000kr
Grund 5: Solgt
Grund 6: 449.000kr

Grund 7: Solgt
Grund 8: Solgt

Grund 9: Solgt
Grund 10: Solgt
Grund 11 Solgt
Grund 12: Solgt

Grund 13: Reserveret
Grund 14: Solgt
Grund 15: Solgt
Grund 16: Solgt
Grund 18: Solgt
Grund 20: Solgt

Grund 22: 469.000kr
Grund 24: Solgt
Grund 26: Solgt
Grund 28: 449.000kr

Priser

 

Grund 1: 349.000kr
Grund 2: Solgt
Grund 3: 650.000kr
Grund 4: 499.000kr
Grund 5: Solgt
Grund 6: 449.000kr

Grund 7: Solgt
Grund 8: 449.000kr
Grund 9: Solgt
Grund 10: Solgt
Grund 11 Solgt
Grund 12: Solgt

Grund 13: Reserveret
Grund 14: Solgt
Grund 15: Solgt
Grund 16: Solgt
Grund 18: Solgt
Grund 20: Solgt

Grund 22: 469.000kr
Grund 24: Solgt
Grund 26: Solgt
Grund 28: 449.000kr

Priser

 

Grund 1: 349.000kr
Grund 2: Solgt
Grund 3: 650.000kr
Grund 4: 499.000kr
Grund 5: Solgt
Grund 6: 449.000kr

Grund 7: Solgt
Grund 8: 449.000kr
Grund 9: Solgt
Grund 10: Solgt
Grund 11 Solgt
Grund 12: Solgt

Grund 13: Reserveret
Grund 14: Solgt
Grund 15: Solgt
Grund 16: Solgt
Grund 18: Solgt
Grund 20: Solgt

Grund 22: 469.000kr
Grund 24: Solgt
Grund 26: Solgt
Grund 28: 449.000kr


BELIGGENHED:

Mellem Hav og fjord

Soløje Strandvej ligger dejligt placeret i forhold til naturen. Stedet er tilstrækkeligt langt væk fra byen til at være sig selv og dog ikke længere væk end man på ca. 20 minutter i bil kan være enten i Vordingborg eller Næstved.

Ved Vandet

Fra Soløje Strandvej ved Svinø skal man først og fremmest nyde den rene luft, det dejlige syn af havet og bølgernes brusen eller det blikstille hav. Hvis man lader øjet spejde ud over vandet kan man til venstre side se Knudshoved Odde og i godt vejr kan man lidt længere fremme ane Langeland og Storebøltsbroen 50 km væk. Til højre side kan man se indgangen til Dybsø Fjord og Karrebæksminde.
 

Dybsø Havn

Når man står ved stranden kan man gå ned til Dybsø Havn enten ved at følge strandbredden til højre eller, hvis man foretrækker den asfalterede vej gå op langs strandvejen og dreje til venstre. Begge veje munder ud i Dybsø Havn.
 

Avnø Naturcenter, Sæler og havørne

Avnø er blevet et af Sydsjællands mest kendte naturcentre, hvor man hvis man er heldig både k an se sæler og havørne. Centeret ligger et par kilometer fra Soløje Strandvej.

  www.avnoe.dk
 

Stendyssen Månehøj og Nørre Strand

En anden noget mindre havn ved Svinø hedder Nørre Strand og ligger cirka 1,5 kilometer fra Soløje Strandvej. På ens højre hånd ses gravhøjen Månehøj. Denne store markante 5.200 år gamle stendysse blev i samarbejde med Nationalmuseet restaureret i 2004 og er nu åben for offentligheden. Fortsætter man forbi stendyssen kommer man efter små 5 minutter til Nørre Strand, hvor man kan se ud over Dybsø Fjord.
 

Krigergrave - Svinø Kirke

Den lille landsby - Svinø - ligger cirka 2 km. fra Soløje Strandvej. Her ligger  Svinø Kirke, der er kendt for sine mange hvide krigergrave fra 2. verdenskrig. Krigergravene er blandt andet blevet besøgt af Danmarks kommende konge, kronprins Frederik.

  Læs mere på Køng - Svinø Kirkesider


PRISER:

Kun få sommerhusegrunde tilbage...

De fleste fritidsgrunde på Soløje Strandvej er blevet solgt. Men der er heldigvis stadig mulighed for at få en sommerhusgrund med havudsigt og direkte adgang til strandområdet.

Størrelserne på sommerhusgrundene varierer mellem 800 og 1.078 m2. Grundene er byggemodnede til en værdi af cirka 250.000 kroner. Det vil sige, at grunden er klar til at blive bebygget, da der er anlagt el, kloakering, terrænet er reguleret etc. Så reelt kan man altså få en sommerhusgrund et smukt sted på Sjælland med under 100 meter til en børnevenlig strand - en god times kørsel fra København - til et par hundrede tusinder kroner + byggemodningen. 

Ønsker du at vente med at opføre et sommerhus – er det også muligt – da der ikke er byggepligt på udstykningen.

Området er i dag ryddet og der er blevet kørt ekstra jord ud på de grunde, der lå lavest. En række af grundene kan endvidere hæves yderligere en halv meter af en kommende ejer – hvis man ønsker en endnu bedre udsigt Du kan læse mere om lokalplanen S-5.3 – ”Sommerhusbebyggelsen ved Soløje Strandvej, Svinø” – på Vordingborg Kommunes hjemmeside

Priserne på de enkelte grunde kan ses på "oversigten".

Velkommen til Soløje Strandvej


KONTAKT:

Er du interesseret?

Ønsker du et sommerhus med udsyn til vandet og lige ved stranden – så overvej at besøge Soløje Strandvej. Er det sommer og er vejret godt – så husk badetøjet...

Du kan læse mere om udstykningen og omgivelserne på denne hjemmeside. Du er også velkommen til at skrive eller ringe til ejerens søn Søren Christiansen, der står for salg af grundene på udstykningen.

Kontakt: 
Søren H. Christiansen
Niels Ebbesens Vej 24 st. th.
1911 Frederiksberg C

  

  Tlf. 27 51 58 13
  Email: soerenhc@hotmail.com


SEVÆRDIGHEDER:

Der er nok at se...

Seværdigheder omkring Soløje Strandvej (30-60 min. i bil).

BonBon-Land

BonBon-Land tæt på Næstved er ikke mindre end verdens største slik- og legeland og er på rekordtid blevet Danmarks tredje største turistmål. Her møder man Henry Hundeprut og Den Flyvende Skøre Skildpadde. 

  www.bonbonland.dk

Møns Klint

Møns Klint byder på en af flotteste naturoplevelser omkring Soløje Strandvej. Den 50 meter høje, skrå og majestætiske hvide skrænt giver klinten sit særpræg. Vinden og bølgerne ”gnaver” sig ind i landet.

  www.moen-touristbureau.dk

Præstø, Gøngehøvdingen

Sjællands måske mest charmerende mindre by. Hovedattraktionen er de gamle huse, de flotte gader og ikke mindst den den kønne havn samt flere gode spisesteder. Heriblandt Frederiksminde, som er et af de få spisesteder udenfor København som har en Michelinstjerne. I området omkring Præstø ligger Jungshoved, hvor den tapre soldat Svend "Gønge" Poulsen også kaldet Gøngehøvdingen huserede.

  Se på Gpoogle kort

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark der ligger nær Maribo. Her ser man dyrene i den vilde natur. Du kører i din egen bil rundt i en park med fritgående, sibiriske tiger, giraffer, næsehorn, zebraer, bøfler, antiloper etc. 

  www.knuthenborg.dk

Vordingborg, Gåsetårnet

Vordingborg er en hyggelig by, der hører til blandt Danmarks ældste. Algade er byens kønne hovedstrøg, der leder frem til borgruinerne og Gåsetårnet. Fremhæves må visefestivalen og festugen i midten af juli.

  Se på Gpoogle kort

Middelaldercentret

Det historiske center ved Nykøbing Falster er med sine ridderkampe og hårdtslyngende blider blevet en af de store attraktioner på øerne. Her kan hele familien opleve middelalderen som intet andet sted i Danmark. 

  www.middelaldercentret.dk

Rosenfeldt Gods

Rosenfeldt Gods er med til at omkranse Vordingborg. Godset ligger lige før Vordingborg på højre hånd når man kommer fra Næstved. Der er ingen offentlig adgang til godset. Det lille slot er bestemt et betagende syn udefra.

  www.rosenfeldt.dk

Gavnø Slot, Blomsterparken

Lige uden for Næstved ligger Gavnø Slot omgivet af skove og vand. Gavnø Slot er et af Danmarks flotteste slotte, hvor der holdes årligt holdes Danmarks største veteranbilshow og om vinteren er der "Julebazar". I umiddelbar tilknytning til slottet er der et kønt blomsteranlæg og et sommerfugleområde. 

  www.gavnoe.dk

Næstved, Handelsbyen

Næstved er med 50.000 indbyggere Sjællands 4. største by. Byen var tidligere en industriby, men har udviklet sig til at være en handelsby. Der er både Bilka, McDonald’s, Jensens Bøfhus og en række diskoteker.

  Se på Gpoogle kort

Herlufsholm Kostskole

I udkanten af Næstved omgivet af Susåen og Herlufsholmsskoven ligger Herlufsholm Kostskole. Naturen hører til blandt de flotteste på Sydsjælland. En gåtur i Rådmandshaven eller en sejltur i en lejet kano på Susåen kan anbefales.

  www.herlufsholm.dk